Behandle din skjønnhet også fra innsiden!

En ung og sunn hud består av hele 80% kollagen, og hjelper huden til å holde seg jevn og elastisk. Kollagen er store strukturelle proteiner og det dannes 28 forskjellige typer i kroppen. Produksjonen av dette proteinet avtar gradvis rundt 25 års alder. Dette fører til at huden får rynker og furer fordi huden mister sin naturlige elastisitet og fuktighet.

Det er mange faktorer som spiller inn for tap av kollagen; Stress, for mye soling, røyking, og ved overdreven trening øker produksjonen av frie radikaler og kan ødelegge de eksisterende kollagenlagrene. Ved overgangsalderen får man en lav produksjon av hormoner og dette fører til at kollagenproduksjonen reduseres.

Vi kan få i oss kollagen gjennom mat, men det er ikke alltid slik at vi får i oss nok næring som inneholder kollagen. Derfor kan det være hjelp for kroppen å tilføre dette gjennom kosttilskudd som inneholder kollagen.

Kosttilskuddet Helein™ Strong Collagen med C-vitamin og klinisk bevist Verisol® kollagen bidrar til å opprettholde en ungdommelig fast hud samt og opprettholde en normal kollagenproduksjon og beskyttelse mot oksidativt stress.

Les mer om Helein Strong™ Collagen.

Helein Collagen kost-. og skjønnhetstilskudd. Foto

DOSERING

Tre tabletter daglig som svelges med vann.
Oppbevares utilgjengelig for barn.


DEN DAGLIGE DOSEN PÅ 3 TABLETTER INNEHOLDER

C-Vitamin 250mg (313%*)
Kollagen 2500mg
* av referanseverdi

Laktose og glutenfri


PAKNING

Kommer i boks er med 90 tabletter.