Lactrase

Sensitiv mot melkeprodukter?

Lactrase® er et hjelpemiddel som gjør det mulig for personer som lider av laktoseintoleranse å leve et normalt sosialt liv med middager og restaurantbesøk.

Tas ved behov
Naturlig enzym

Fåes i apotek:

Sammensetning

Tyggetabletter med mild fruktsmak eller kapsler.

Bruk og dosering

1-2 tabletter eller kapsler sammen med måltid som inneholder laktose. Kapselen kan også åpnes og innholdet strøs over maten. Kan tas daglig, selv over lengre perioder.

Pakninger

Lactrase GO kommer i bokser med 50 tabletter som passer fint i lomme og veske. Lactrase kapsler kommer i eske med 30 kapsler.


Hva er laktoseintoleranse?

Laktoseintoleranse betyr at tarmen din har problemer med å fordøye melkesukkeret laktose du finner i melk og melkebaserte produkter. Dette kan føre til ubehag og vond mage etter du har spist eller drukket matvarer som inneholder laktose. Har du for lite laktase (enzym) i tarmen vil det være vanskelig for deg å fordøye melkeprodukter fordi tarmen ikke greier å bryte ned laktosen.

Lactrase® bistår fordøyelsen

Lactrase® bidrar til at du kan drikke og spise melkeprodukter uten å få vondt i magen etter et måltid. Kosttilskuddet Lactrase® tilfører laktase til tarmen slik at du kan nyte melkebaserte produkter. Ta en til to tabletter rett før måltidet, avhengig av hvor mye laktase tarmen din produserer. Behovet vil også variere i forhold til hvor mye laktose det er i maten du spiser.


Ofte stilte spørsmål

Skroll til toppen